torsdag den 22. juni 2006

Jubiii - Kathe har farvet garn til mig
Nøj, hvor var det spændende at åbne Kathes pakke. At der var garn i pakken var ingen hemmelighed, jeg havde selv sendt noget råhvidt garn til Kathe for at få det farvet ren byttehandel):-). Mit ønske var blot at det enten skulle være i turkis/blå farver eller i pink/lavendel farver. Sidstenævnte havde jeg set på et af Kathes billeder og så var det jo nemt at foreslå den. Hvor er jeg dog glad for at Kathe farvede turkis/blå. Den anden portion ønskede jeg ensfarvet, passende til den anden farve, så nu kan I selv se, hvor fine de to farver er sammen. Planen med garnet - indtil jeg ombestemmer mig, er en PISA strikket med 1 tråd i hver farve.
Det sjove ved dette mix-farvede garn er jo at det kommer til at se vidt forskelligt ud, når det er strikket. Ved nærmere eftertanke kan jeg nu ikke rigtig komme huske at have set den slags farvet garn strikket op. Så kom frit frem, dem der har strikket af den slags garn. Jeg vil så gerne se noget strikket. Som "sidegevinst" havde Kathe lagt en .... hm.. hvad hedder sådan en..... "klump" silkegarn i de samme farver i æsken. Tusind tak for det Kathe!

lørdag den 17. juni 2006

Bådstrik


Bådstrik og lydbog
Desværre var der ikke ret meget vind i dag så vi nøjedes med en hyggedag i Sweetie og lod hende blive i Skærbæk havn. Jeg fik strikket 15 takker på prinsesjalet, så nu mangler der ca. 50 takker. Måske færdig i løbet af den kommende uge? Men jeg skulle også gerne lige have strikket en top til Trine inden hun tager på ferie. Der var gratis "uploadning" på QXL i går og jeg benyttede chancen for at få sat nogle håndarbejdsbøger og garn til salg.