onsdag den 30. juni 2010

Ingen specielle sommerferieplaner

En underlig tanke

Når jeg ser flyvemaskiner - undrer jeg mig stadigvæk over at der deroppe sidder mennesker på vej fra det ene sted til det andet. Jeg kan lige så godt indrømme at jeg ikke kunne drømme om at sætte mig i et fly for at tage på ferie til et eksotisk sted. Jeg ville ikke kunne nyde ferien men hele tiden tænke på hjemrejsen.

Heldigvis er der så mange andre måder at holde ferie på. Vi tilbringer den på vores sejlskib - og der er sikkert mange, som slet ikke ville turde det. Vi lægger aldrig planer for en ferie, men sejler når vejr og vind tillader det. Desuden er vi komplet ligeglade med hvor vi sejler hen, bare vi er på vandet. Ud og hjem samme dag er helt ok for os.

Ich wundere mich immer noch, wenn ich Flugzeug betrachte und daran denke, dass dort oben viele Menschen nach irgendeinem Ziel fliegen. Ich bin noch nie geflogen - und werde es auch nicht. Allein der Gedanke an die Heimreise würde mir die Ferien versauern. Es wird aber auch viele Leute geben, die kein Segelboot betreten würden. Für uns ist das Leben und die Freiheit auf dem Wasser das einzige, was wir uns im Sommer an "Urlaub" wünschen. Es ist uns auch egal, wohin wir segeln und wie lange. Hier bestimmt der Wind und das Wetter.

2 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Det lyder som en god måde at holde ferie på.

Cillemus (barnebarn) sagde ...

Hej dejlige Famse!

I kan tage bilen og besøge os! :)
Ville have skrevet en SMS, men har ikke skrevet dit mobil nummer ind på min telefon, så kunne ikke ønske jer tillykke med bryllupsdagen! .. og glemte selvfølgelig at skrive en mail.

Tak for weekenden på fyn. Det var virkelig hyggeligt!
MANGE knus Cille mus.