søndag den 22. juli 2012

Flere Postkort, mens blomsterne er der

I dag har jeg igen leget med at lave postkort. Det gælder jo om at gøre det mens blomsterne findes i haven. Hver uge er der nye blomster som gør sig lækre og gerne vil fotograferes. Der er virkelig uanede muligheder for at sætte buketter sammen - og bagefter er der endnu flere muligheder for at lave fotos til postkort. Her er et lille udpluk fra dagens "høst". Det er også sjovt at finde tilbehør til billederne - knapt så sjovt at rydde op efter fotograferingen.

Heute habe ich schon wieder Blumenarrangements für Glückwunschkarten "geschossen". Das macht wirklich Spass - aber man muss es auch machen, wenn die Blumen gerade blühen. Hinterher gibt es ungeahnte Möglichkeiten die Fotos in Glückwunschkarten zu verarbeiten. Es bringt auch Spass das passende Ambiente für die Fotos zu finden. - Weniger Spass - es hinterher alles wegzuräumen

2 kommentarer:

Lis sagde ...

Dine kort er fine og romantiske. Det er så yndigt at se på. Ville gerne være en heldig modtager, så håber virkelig at dem du sender til bliver glade over at få så flot et kort.

Kh. Lis

Angelikas quilts and knits sagde ...

din have med alle de blomster er så flot, og kortene bliver modtagerne helt sikkert glade for :-)
mange hilsner
Angelika