lørdag den 22. april 2006

Alt andet end strik - vores SWEETIESweetie er en 28 fods sejlbåd fra 1979 med en 24 HK Volvo motor. Der er 6-7 sovepladser. Vi har haft båden siden 1987 - og passer godt på den.Det blæser en hel pelikan, så håret kan holde sig oppe uden gelé. Bemærk at jeg har fået mundkurv på.


Færdigt arbejde, så nåede vi det også i år -


Det her nummer giver altid lidt stress, men er gået godt i 20 år. Båden har blykøl og vejer 4,5 tonsSå kan SWEETIE endelig lugte vand. Den skal ligge ved siden af båden med de røde striber, som lige er blevet søsat. Der var nu også en dame på min alder som fik lov til at lugte vand - ja mere end det. Hun gik baglæns på broen med et par bukke - ja og så var den ikke længere. Heldigvis kom hun ikke noget til. Men hun ville nu hjem med det samme :-).


Udnævnelse til Altan-konsulent
Dorthe J. har i dag udnævnt mig til sin "Altan-konsulent", så rødmende måtte jeg se, at det link hun havde sat i sin blog, kun fører til en blog, der ikke er opdateret de sidste mange uger - læs måneder. Men her på det sidste har det nu haft sin grund. Hurra - vi er kommet i vandet. Desværre blev vi ikke helt færdige på dækket, men det har jo været hundekoldt at stå nede på havnen. Billederne taler for sig selv. Jeg plejer ikke at have "stå-op" hår, men det blæste en hel pelikan den dag, så malingen nærmest fløj omkring ørerne på mig, som om det var lange tråde - så lidt uldent var det da.
I mellemtiden har jeg færdiggjort konfirmandindens FBS i råhvidt angora. Billede følger - i dag er det SWEETIES dag. Vi ønsker os en dejlig varm sejlsæson - og det kan alle I andre søde webstrikkere vel også bruge???

4 kommentarer:

Connie sagde ...

Hej Ingeborg, dejligt at se dig i blogland igen. Det er da bare en darling af en båd I der har. Den kan jeg godt forstå I bruger megen krudt på. Jeg ønsker jer rigtig godt sejlvejr hele sommeren. Hilsen Connie

Sus sagde ...

Hej Ingeborg, hvor ser det både dejligt og forblæst ud ved jeres båd, men belønningen får I jo når i skal flyde rundt og nyde hele sommeren, god sejlesommer, og kom lidt i land og strik med os andre indimellem. Knus Sus

Rosenhaven sagde ...

Hej Ingeborg, savner dit selskab. Hvornår tager i ud på det dybe vand. Vi ses på et tidspunkt. Jeg er ikke misundelig:-)))
Knus fra Irene

Chris sagde ...

Hej Ingeborg! Hun er jo en smuk sag hende Sweetie. Forstår godt at du er vild med sejlerlivet. Vi kalder det for "Campingliv på vandet" ;-))
I løbet af sommeren vil vi kigge efter jer, når vi triller ud i det danske sommerland og nyder at være "Bolværksmatroser" i div. lystbådehavne! Det ku´ da være vildt hyggeligt lige pludselig at få øje på hinanden ;-))
Knus Christa