tirsdag den 6. september 2011

Æblegelee med forskellig smag



Jeg har eksperimenteret lidt med æblegeléen i år. Der er kommet mørkerøde rosenblade i nogle portioner, i andre er der citronmelisse og noget helt vildt: Lavendel, rosenblade og citronmelisse. Da mine Filippa æbler kun giver gul gelé, har jeg kommet en smule Ribena saft i geleen. Det giver en flot farve uden at kunne smages igennem. Ekstra fint er det blevet med en stang ægte vanilje.

Ich habe mit dem Apfelgelé eksperimentiert. Es gibt also verschiedene Geschmacksrichtungen: Apfelgelé mit Zitronenmelisse, Rosenblättern und auch mit Lavendel, Zitronenmelisse und Rosenblättern. Echter Bourbon Vanille verfeinert die Sache ungemein.



Slut med at koge æblegelé for i år - resten af nedfaldsæblerne bliver til saft

1 kommentar:

mueppi sagde ...

Wow.. das liest sich gut und hört sich lecker an!
Ich habe heute Apfel-Birnen-Amaretto-Marmelade gemacht!!
LG Gisela