søndag den 8. marts 2015

FORÅRSBUKET - DESIGN TIL HENDES VERDEN 1975


Oprydning er en god ting, men tager lang tid, når jeg falder i staver over ting jeg engang har designet. Forårsbuketten har jeg i 1975 tegnet og syet til HENDES VERDEN som 1. billede til en serie på 4 med titlen " De fire årstider". 


I 1975 var der ikke noget, der hed PC, eller scanning for almindelige mennesker, så det var tegning på kvadreret papir. Til den slags arbejder var jeg også nødt til at holde antallet af garner så lavt som muligt for at håndarbejdet ikke skulle blive for dyrt.

Nu er mit problem: Gemme disse ting eller lade dem gå i papirkurven. Broderi er ikke "in" for tiden. Ellers kunne jeg måske overveje at sælge designet igen.

I takt med årets gang, vil jeg også vise de andre 3 billeder her i min blog. 


3 kommentarer:

Pia Knudsen sagde ...

Hej Ingeborg.

ALDRIG, ALDRIG smide sådan en unik tegning ud, måske er broderi ikke så meget oppe lige nu, men det kommer også igen, ligesom strik og hækling.

Venlig hilsen
Pi@

Anonym sagde ...

Hej Famse,

Blomster og planter er meget in, så gem du bare ;)
Hilsen Cillemus

Janni sagde ...

Hej Ingeborg

Hvor er det sjovt at se denne gamle tegning af mønsteret, - og nej du må bestemt ikke smide dem ud.

Jeg sidder netop og søger efter ét mønster fra denne broderi-serie fra Hendes verden. Jeg har 'overtaget' denne broderi- serie fra min mor, der har broderet forårs- og efterårsbuketten, men hun har aldrig fået lavet de sidste to buketter. Dem vil jeg gerne gå i gang med at nu brodere, men mangler en opskrift på vinterbuketten. Kan du hjælpe med den?

Mange hilsener Janni