I år har jeg været rigtig tidlig med julebagningen - og har lukket kagekasserne med tape - sådan bare for en sikkerheds skyld. Jeg skulle jo nødig til at bage een gang til inden jul.
Der er bagt vaniljekranse og nødde/mandelkager af samme dej, æggeblommekager, som ikke består af andet end æggeblomme, flormelis og hjortetaksalt. Klejnerne er bagt i flere omgange.
Romkuglerne er min egen opskrift: Man tager 1 pakke AMO Brownies og bager brownies efter pakkens opskrift. Når kagen er kold, smuldres den sammen med 3-400 gram marcipan og 3 spiseskefulde rom - eller mere, hvis man kan li´ det! Det er fint at smage på dejen undervejs.:-)
Ingredienserne æltes sammen, vejes og deles i 6 lige store dele, som rulles til stænger med flad hånd. Nu er det nemt at skære lige store bidder af stængerne. Så er det kun at rulle kugler i hånden, sammen med kokosmel, krymmel eller kakao.
Tag en håndfuld kokosmel og rul stykkerne til kugler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar