søndag den 23. oktober 2005

Et længerevarende strikkeprojekt


.....ja, men ingen UFO, for med Neverkont-teknikken starter man jo altid på "en frisk". Men kors, hvor skal der hæftes mange ender. Jeg har prøvet at undgå enderne med mange krumspring, men den går ikke! Nu hæfter jeg ender løbende og så er det overkommeligt. I opskriften strikkes der med 3 farver idet glatstrikningen i det stribede skal være med mørk grå. Jeg nøjes med 2 farver - mørkblå og en grågrøn. Der strikkes på pind 2½. Til afløsning af sjalstrikkeriet er det her et TV-strikketøj. .......Og jeg kan vist lige nå en mønsterblok mere i aften.

4 kommentarer:

Dorthe, Esbjerg sagde ...

Hej Ingeborg :-)

Et stort tillykke med dit nye flotte blog, som jeg glæder mig meget til at følge med i fremover. Og sikke nogle fantastik flotte sjaler du laver, kan det passe at der engang var en (gæt hvem) som aldrig lavede sjaler??? ;-)
Held og lykke med blogget.

Knus fra
Dorthe

Ps. Husk nu at notere datoen for strikkefestivalen næste år, og reservere den weekend, så vi rigtig kan hygge hygge ;-)

kirstens strik sagde ...

Hej Ingeborg

Tillykke med din fine blog, som også jeg vil følge spændt. Du laver jo mange smukke ting, og dine sjaler er meget flotte.
Du er velkommen til at linke til min strikkeside.

Hilsen Kirsten S.

Laila-H sagde ...

dejlig blog du har lavet og den trøje!!!herrefed
er det en Marianne Isager mon?
knus fra Laila

Hannestrik sagde ...

Fin blog du har fået lavet.
Jeg kan også godt lide den bluse du er ved at strikke, det er en af dem der ligger her, som jeg ind i mellem savler over, og også nok en dag skal komme i gang med. Bare ikke lige nu, men den er altså flot.
Glæder mig til at kommer forbi igen en anden dag.
Hilsen Hanne H.