søndag den 2. september 2007

En nøstepind med en "fortid"

En Nøstepind -
"Nöstepind"

På Husflidsmessen i Viborg var der en pæn, rar ung mand, som demonstrerede trædrejning. Da jeg gik forbi, så han ud som om han kedede sig og jeg spurgte, om han ikke kunne dreje mig en nøstepind. "En hvaffor'n een" spurgte han. Så spurtede jeg hen til en af de andre stande og lånte sådan en, hvorefter han sagde " Aha", og 25 minutter senere havde jeg en nøstepind. Og den har endda en fortid: Den er drejet ud af et gammelt sengeben, som den unge mand havde købt på et loppemarked på Falster. Så det er ikke godt at vide, hvad min nøstepind allerede har oplevet.

Den unge mand ville gerne have pudset og poleret den lidt mere - men jeg trippede, for bussen skulle køre hjemad om 10 minutter. Men en stor tak + håndører til en øl kunne det da blive til.

Så nu gør jeg lige lidt reklame for Foreningen Kreativ Husflid Låstrup - oppe ved Skals.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

hvad bruger man en nøstepind til?
kh mie

strikinge sagde ...

Hej Mie
Jamen dog, fremgår det ikke af billederne at man vikler et "nøste= nøgle" på en nøstepind. Så får man disse flotte lidt spidse nøgler. Man drejer pinden mens man vikler. KH Ingeborg

Lone Meyland sagde ...

Hej hej rigtig spændende blog - mange hilsner Lone/salvia

Karin sagde ...

Hallo Ingeborg,
hab wieder mal bei dir reingespitzt. Leider kann ich nur die Bilder anschauen, da ich dem dänischen nicht mächtig bin. Und ich muß schon sagen: TOLL!!! Die Hausschuhe sind ja einsame Spitze! Was das mit dem Stab für Bewandtnis hat, kann ich mir nur zusammenreimen - Wolle wickeln?
Es grüßt dich recht herzlich
Karin

Tina sagde ...

DET er du da noooget bedre til end jeg :):):) Mine nøgler ligner noget værre roderi bagefter!!!!