torsdag den 27. september 2007

Tøj og sjal - match til en dejlig fest

Et perfekt matchende sjal - kærlighedsknuder
Gehäkeltes Tuch passend zur Garderobe
Jeg ville ikke gerne være "overdressed" til vores 50 års skolejubilæum, så jeg havde købt en T-shirt i en grålilla farve som passede til min rosa Jakke. For at T-shirten skulle matche syede jeg en kant af rosa blank knækelastik langs halskant og ærmer. Det gjorde virkelig en forskel. Helt perfekt blev det da jeg kom i tanker om de 3 nøgler garn, som lige rakte til et sjal hæklet med kærlighedsknuder. Der var 10 cm garn tilovers og de sidste 2 meter garn er syet sammen af alle afklippede ender! Jeg troede nemlig at jeg havde en lille smule mere - men nej - og så gik det jo! Til trods for at jeg havde købt et sæt tøj mere, blev aftenskruddet alligevel til af omsyet/tilrettet gammelt fra klædeskabet !!!Påklædningen til sejlturen var nem nok.
Den 21. og 22. september var der inviteret til 50 års skoleafgangsjubilæum i Flensborg. Det var en fest jeg glædede mig meget til. Der var lagt op til et stort og varieret program så påklædningen kunne være vanskelig at finde ud af, både vejrmæssigt og fordi aktiviteterne spændte fra reception i det Kgl. Danske Generalkonsulat til en sejltur på Flensborg Fjord med en chartret båd, byrundtur med guide, besøg i Flensborgs ældste ? og sidste romfabrik og med frokost i "Hansens Brauerei".
I 1952 var vi (real A + B) de første elever, som fra nogle elendige skoler blev overflyttet til GUSTAV JOHANNSEN SKOLEN- den første nybyggede danske skole i Sydslesvig efter 2. verdenskrig. Der har dog været dansk skole i Sydslesvig siden 1920 afstemningen.
Ud af ca. 40 mulige, var vi 28 elever, som mødte op til et festligt gensyn. Det var 4 gang vi mødtes efter at have forladt skolen i 1957. Efter lidt snak var det som dengang vi var sammen i 1957. I dag er vi spredt over hele jordkloden. Willy og hans kone kom helt fra Illinois i USA.
Desværre har jeg endnu ikke fået billederne fra festen - der var selvfølgelig en stor
omtale af "begivenheden" i FLENSBORG AVIS. Når billedet arriverer, lægger jeg det i bloggen.

Lidt specielt garn til et dejligt sjal

3 kommentarer:

kludemutter sagde ...

Sikke et fint sæt tøj du der har fået. Og en flot måde du har fået det hele til at hænge sammen på.
Sjalet er jo bare perfekt der til.
Dejligt at du havde en god dag.

Joan sagde ...

Hejsa
Jeg har valgt at tagge dig. Hvis du går ind på min side, kan du se, hvad det handler om. Håber du vil være med.
Mange hilsner Joan
http://knitadesign.micorbis.dk

Angelika sagde ...

Hej Ingeborg, jeg saa det meget flotte billede i Flensborg Avis. Desvaerre smed husets herre avisen ud, inden jeg kunne redde billedet :-(
Strikkehilsner
Angelika