tirsdag den 4. november 2008

Den forsømte blog

Efteråret i al sin farvepragt.
Det er for alvor blevet efterår - snart vinter. Det har været en rigtig travl tid - med klargøring af computere på Aktivitetscentret, hvor jeg på 4. år underviser i EDB for pensionister og også har ansvaret for vore 9 computere. Vores Sejlbåd Sweetie er kommet op af vandet og har fået presenning på - så er der 5 måneder til den skal i vandet igen. Haven er ikke helt vinterklar - jeg har faktisk endnu ikke fået tømt alle krukker, det må blive en gang i løbet af denne uge. Forhaven trænger til en sidste omgang.
Jeg manglede også plads til nye bøger og har med hård hånd solgt ud af mine strikkebøger og andre bøger, som var læste. Min garnbeholdning har også været udsat for en kritisk gennemgang og en del garn er sat til salg på QXL. Mere venter på at blive fotograferet, vejet og "artsbestemt".
Jeg opbevarer mit garn i vores sauna - og den skulle jo gerne kunne bruges igen. Det er ellers et dejligt tørt og overskueligt sted til garnlageret. Men gemalen har indgivet protest, som jeg ikke kan sidde overhørig. Måske synes han også bare at jeg har for meget garn.:-) For slet ikke at tale om mit kæmpestore stoflager, som jeg ikke har gidet gøre noget alvorligt ved.
Strikkeplaner: Små kortærmede bolerojakker til mine børnebørn, sokker og en hue. Jeg vil også gerne i gang med strikkemaskinen, men der kommer altid et eller andet projekt, som først skal klares. Tiden går bare alt, alt for hurtigt. Godt man ikke længere har et lønnet job at passe. Men måske handler det om at prioritere?
I den seneste tid har jeg nedprioriteret blogskrivningen, for det ville kun blive til gentagelser - kedelige at skrive om og endnu kedeligere at læse om. Så..... lad os se, hvornår jeg igen har noget på "beddingen".

1 kommentar:

Fríða sagde ...

tihi, kunne ikke andet end smile lidt ad det med garnet i saunaen! men, kedeligt kunne det nu aldrig blive at læse om dine bedrivelser Ingeborg.
kh.fra Island
Frida