søndag den 27. august 2006

1 - 2 - snart 3 sjaler


Skøn rubinrød kaschmirblanding - Islandsk Viftesjal
Nu er det 3. gang jeg strikker viftesjalet - og hurra, dennegang var der ingen slinger i valsen = 0 alvorlige strikkefejl. Jeg har en hel del af dette garn på 1 kg spoler som jeg har slæbt med hjem fra min søster i Flensborg. Meningen er et det skal sælges på QXL, men der er langt mere "aftræk" på garner når man også kan forbinde det med en strikkeopskrift. Denne opskrift er frit tilgængelig, men jeg har dog tegnet nye diagrammer og lavet en let forståelig opskrift + tips til hvor det kan gå galt. Jeg tager lidt med på strikkefestivallen.

Lækkert effekt-kidmohair - sjal i ene retstrik bortset fra

midterstriben og den yderste bort, som er identisk med borten fra Flower-Basket-sjalet + lidt ekstra rækker i retstrikning til sidst. Rent afslapnings og tv-strik efter viftesjalet.Kid-mohairen har jeg noget af i de viste 3 farver. Lige nu strikker jeg et sjal af det sølvfarvede garn i et lille bladmønster, men jeg er ikke enig med mig selv om jeg vil afslutte med FBS borten eller med yderborten fra prinsesjalet.2 kommentarer:

Helle Confrey sagde ...

flot garn og flot sjal, hvad koster det rubinrøde garn??

Pia sagde ...

Virkelig flotte sjaler !! Jeg er også ret vild med dine sjove huer. Jeg vil også gerne vide hvad det rubinrøde garn koster, såvel som mohairen?

Mange hilsner

Pia
pia.c@givskudnet.dk