lørdag den 4. august 2007

Strikkeprøver i massevis

Strikkeprøver til mit "garnlager"


Jeg reducerer mit garnlager ved at sælge det på QXL men det kræver en hel del arbejde i form af strikkeprøver. Det meste af mit garn er maskingarn, som jeg lige nu morer mig med at "designe" mine egne garner af. Det er faktisk ret sjovt at sætte mange tynde tråde sammen til et garn, som er anvendeligt til håndstrik. Noget af det tvinder jeg sammen på rokken. Det sjoveste er nu at fotografere garnet, så det kan vække drømme om færdigt strikketøj. Jeg har lavet mange flere prøver end de viste - kan bare ikke lige finde dem på computeren :-) Men de kommer efterhånden som jeg finder dem. Hvis jeg har mere af garnet til salg, står det i teksten under garnet. Bare spørg.
Selvom jeg ikke er flittig på bloggen - sidder jeg ikke med hænderne i skødet - de er snarere begravet i muld, for jeg har været flittig i min have i sommer - øh.... undskyld det med sommeren. Jeg mente regntiden.


Sari bomuld og viscose oplagt til Green Gable - sælgesEn spændende boucle blanding - sælges


Lækkert bomuld og hør - sælges


Bomuld og silke - sælges


Silkeblanding - med 3 - tråde - sælges
5 kommentarer:

Fríða sagde ...

åååhhhh, så fint! og så rigtig Ingeborg-agtigt.
kh.fra Island
Frida

Karin sagde ...

Hallo Ingeborg,

hmmm, ich kann leider den Text nicht lesen, da ich dieser Sprache nicht mächtig bin, so wie es ausschaut, kannst du dich nicht für ein Muster entscheiden? Na ja, mal sehen, was rauskommt!

Liebe Grüße
Karin

Anne sagde ...

Hej Inge!
Hvis du stadig har noget at sælge af din hør/bomuld blanding og din 3 trådede grå silke, så må du gerne sende en mail til mig.
a.stange@mail.tele.dk

Ha' en god søndag, hilsner Anne

Anonym sagde ...

har du mere af den skønne rosafavet garn ?????

Anonym sagde ...

ang rosafarvet garn send en mail til birgt @privat.dk