tirsdag den 24. juni 2008

Jeg elsker ting der matcher

Et perfekt match - gør mig glad

Ting der matcher hinanden i farver og form er en nydelse for mig og der er mange farvesammensætninger, som jeg ikke kan se mig træt på. En gang imellem lykkes det også at dykke ned i gemmerne og finde ting, som pludselig kan bruges til noget (nyttigt). I over 25 år har jeg haft den kønne bort liggende. Jeg er sikker på at den er købt sammen med stoffet fra havehynderne, som altså også har så mange år på bagen. Havehyndernes betræk er syet af Dralonstof fra ADO gardiner. Samme slags stof, som vi har i stuerne - men i cremehvid. Gardinerne har også 25 år på bagen. Oprindelig skulle borterne bruges til bordpynt, måske også bare til en fotoopgave til et ugeblad. Men jeg er ved at rydde op og minimere indholdet i skabe og skuffer. Her fik jeg så ideen til at bruge borterne på de to gammelrosa/fersken farvede fleece plaids som vi bruger ude på terassen. Det var en smal sag at sy dem på tæpperne og der var rigeligt til 2 borter på begge tæpper. Nu nyder jeg tæpperne ude på terassesofaen.


Heliotrop, Helicrysum Petiolaris og Nicotiana

Jeg plejer ikke at vise blomster i min hyggekrog, det har jeg min haveblog http://www.strikingeshave.blogspot.com til, men fordi blomsterne står i terassens hyggekrog vil jeg lige slå et slag for Heliotropen, som dufter så skønt af vanille og sommer at den er et "must" hvert eneste årGulvtæppe design: Paul Klee - Florentinisches Villenviertel

Gulvtæppet fra Ege Art-line blev jeg forelsket i da jeg så det brugt som vægtæppe på et kursuscenter. Vi har ikke mange "kulørte" ting i vores hjem. Til gengæld nyder jeg at skifte farver på "tilbehøret". På en bytur faldt jeg over en gardinrest, som var perfekt i farverne til gulvtæppet og læderstolene.

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

du er altså bare en örn til at lave smukke ting, Ingeborg! og hvor ville det være dejligt i dagens samfund hvis flere gad bruge fantasien til at få brugt hvad de har i stedet for hele tiden at smide ud.
kh.fra Island
Frida

hanneb sagde ...

Det ser rigtig flot ud. Den bluse du har lavet til Trine, er virkelig flot. Yndigt design:-)
KH Hanne