lørdag den 8. juli 2006

Jordbærhue


En jordbærhue til Lasse
Lasse fyldte 11 år den 7. juli, men da det oftest falder sammen med en ferie i udlandet, blev hans fødselsdag fejret sidste søndag. Han fik mange gaver, men havde dog stadigvæk et "højeste ønske om en jordbærhue". Og som Lasse nu fik det sagt: " Jeg var lige ved at købe en, men så sagde mor at den ville farmor......osv" Og selvfølgelig ville farmor da gerne det. Huen er færdig, det tog såmænd kun en dags tid. Alligevel vil jeg strikke den op i bomuldsgarn i stedet for den uld/acryl blanding, som jeg har brugt. Og da vi jo nærmer os bærsæsonen, må jeg hellere se at få strikket en blåbærhue til Malthe og en hindbær eller stikkelsbærhue til Trine.
Opskriften har jeg "mengeleret" efter to forskellige opskrifter, men jeg vil lave min egen opskrift, og jeg skal nok sørge for ikke at træde copyright-rettighederne for nær. Så spørg bare efter en opskrift om nogle uger.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tusind tak Ingeborg
Det var lige hvad man manlede, altså en dansk opskrift på en frugthue. Jeg følger nøje med herfra.
Knus Lise

Fríða sagde ...

jeg venter spændt på den opskrift.
hilsen fra Island
Frida

Annette sagde ...

Ja, jeg vil gerne melde mig til opskriftholdet, har længe kigget efter hvor jeg kunne finde den - jordbærhuen - har den egentlig ikke været i det gamle Alt Om Håndarbejde for rigtig mange år siden? det er ikke lige til at huske....

Evy sagde ...

Hej Ingeborg

Sikke mange flotte ting du har strikket.

Er det muligt at få opskriften på jordbærhuen?

Venlig hilsen

Evy